Prishtina Ticket SHPK , Të gjitha të drejtat e rezervuara.
+41 61 508 70 50 +49 7621 916 5621 +383 49 200 286

Informatat për kontakt

E-mail : [email protected]

Kosovë : +383 49 200 286
Germany : +49 7621 916 5621
Switzerland : +41 61 508 70 50
Viber :+49 176 749 099 78
Na kontaktoni

Për të na kontaktuar, ju lutem plotësoni formularin si më poshë në vazhdim pastaj klikoni Dërgo porosinë.




Shërbime Hoteliere
Vetura me qera
Kontaktet tona dhe aeroportet
Paguaj lehtë dhe sigurtë





Ne përdorim cookies. Duke shfletuar faqen tonë ju jeni pajtuar me përdorimin e cookies nga ana jonë. Për më shumë detaje lexoni Cookie Policy.