Prishtina Ticket SHPK , Të gjitha të drejtat e rezervuara.
+41 61 508 70 50 +49 7621 916 5621 +383 49 200 286Faqja që kërkoni nuk egziston!

Nëse ju duket që nuk është në rregull diçka na kontaktoni duke klikuar këtu : Kontakti


Nëse dëshironi diçka tjetër zgjidhni më poshtë!

Shërbime Hoteliere
Vetura me qera
Kontaktet tona dhe aeroportet
Paguaj lehtë dhe sigurtë

Ne përdorim cookies. Duke shfletuar faqen tonë ju jeni pajtuar me përdorimin e cookies nga ana jonë. Për më shumë detaje lexoni Cookie Policy.