Prishtina Ticket SHPK , Të gjitha të drejtat e rezervuara.
+41 61 508 70 50 +49 7621 916 5621 +383 49 200 286

Nëse keni llogari tuajën tek ne ju lutem identifikohuni

Identifikimi :
Shkruaj E-mail adresën tuaj!
Fjalëkalimi :
Shkruaj fjalëkalimin tuaj...

(nëse është telefon i mençur apo kompjuter personal)

Harrova fjalëkalimin!
Nëse nuk keni llogari tuajën regjistrohu si klient i ri duke plotësuar formularin në vazhdim

Emri dhe mbiemri :

Numri kontaktues :

Lokacioni :
Qyteti :

Kodi Postal :

Adresa e banimit :

E-mail adresa (Përdoret si identifikim) :

E-mail adresa (Konfirmim) :

Fjalëkalimi :
Kalkulo formulën :
 
Me regjistrimin e llogarisë së re ju jeni dakord me Kushtet e përdorimit dhe Privatësin e faqes!

Shërbime Hoteliere
Vetura me qera
Kontaktet tona dhe aeroportet
Paguaj lehtë dhe sigurtë

Ne përdorim cookies. Duke shfletuar faqen tonë ju jeni pajtuar me përdorimin e cookies nga ana jonë. Për më shumë detaje lexoni Cookie Policy.