Shërbimet tona

• Fluturime të drejtpërdrejta për diasporën shqiptare nga Baseli, Duseldorfi dhe Shtutgart për në Prishtinë
• Arranzhime të udhëtimit dhe biletat e fluturimit për të gjitha destinacionet botërore, me linjat ajrore më prestigjioze.
• Rezervimet e hoteleve dhe rezervimet e pushimeve për destinacionet kryesore.
• Shërbime të avancuara të biznesit për udhëtime biznesi, grupe të mëdha, organizata dhe institucione qeveritare
• Makina me qera
• Sigurimi shëndetit në udhëtimit

Ne kemi kontrata me të gjitha linjat ajrore ndërkombëtare që fluturojnë në Prishtinë, Shkup dhe Tiranë dhe kemi marrëveshje të rëndësishme me operatorët e tjerë turistikë, sistemet e rezervimeve hoteliere dhe shërbime të tjera të udhëtimit. Nëpërmjet kësaj mund të mbulojmë kryesisht të gjitha destinacionet në mbarë botën dhe linjat ajrore në mbarë botën.

Ne mund të ofrojmë edhe shërbime në ardhje dhe fjetje ne hotelet në Prishtinë, tërë Kosovën, Maqedoninë, Shqipërinë dhe Malin e Zi

Shërbimi ndaj klientit dhe ekipi ynë

Ne jemi një ekip profesionistësh, agjentësh të udhëtimit / shitjeve dhe shërbyes të konsumatorëve me përvojë afatgjatë
Ne flasim pranë gjuhës amtare Shqipe edhe gjuheët Angleze, Gjermane dhe Serbo-kroate

Gjëja më e rëndësishme që ne mendojmë është të kuptojmë nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë, komunikimin me klientët tanë, marrëdhëniet dhe njohuritë gjuhësore

Prishtina Ticket LLC 
Orari i punës
- Zyra e Qëndrore-së: nga 09h deri në 17h, të hënën deri të premten, të shtunën / të dielën mbyllur
- Qendra e Thirrjeve dhe Mbeshtetjes: nga 09h deri 22h e hene deri te e diela
- Zyra në aeroportin e Prishtinës: nga ora 10 deri në orën 17 të hënë deri të dielën
- Sporteli në aeroportin e Prishtinës: 3 orë përpara dhe 1 orë pas nisjes së çdo fluturimi
- Sporteli në aeroportin e Baselit: 3 orë para dhe 1 orë pas çdo nisjeje fluturimi
- Sporteli në aeroportin e Stuttgartit: 3 orë para dhe 1 orë pas çdo nisje fluturimi
- Sporteli në aeroportin e Dusseldorfit: 3 orë para dhe 1 orë pas çdo nisjeje fluturimi

Copyright © Prishtina Ticket LLC, 2017 - 2018Ne përdorim cookies. Duke shfletuar faqen tonë ju jeni pajtuar me përdorimin e cookies nga ana jonë. Për më shumë detaje lexoni Cookie Policy.